Langkau ke kandungan utama

SYIAH Taiping akan pastikan YDP Pas Taiping menang dalam PRU13

Isu pencerobohan 100 tentera serpihan Kesultanan Sulu sudah pun berakhir. Selepas ini KDN mestilah mengukuhkan benteng pertahanan di sepanjang perairan tanah air dari Lahad Datu sampailah ke Perlis.

Ancaman tentera serpihan Sulu tidaklah sebahaya ancaman Syiah  yang sedang berusaha untuk menawan negara.

Kenyataan UFB di atas adalah betul, Pas hari ini sinonim dengan Syiah, mereka semakin berani dan semakin kurang ajar. Sikap kurang ajar telah ditunjukkan oleh ahli-ahli Syiah apabila Majlis Agama Islam seperti JAIS di Selangor yang membuat pemeriksaan terhadap premis mereka, pengikut Syiah lelaki dan perempuan berani berdepan dan memaki hamun pegawai penguat kuasa, malah ada satu ketika penyikut Syiah membawa pedang ala samurai apabila pihak jabatan agama datang untuk berunding dengan mereka.

Hasil pemerhatian Taipingmali dan the krew, kawasan Kamunting  kini merupakan pusat pembiakan ajaran Syiah selepas Bagan Serai yang telah diisytiharkan sebagai lubuk Syiah terbesar di Malaysia.

Kini semakin hampir dengan PRU 13, Syiah Taiping mula menggerakkan jentera pilihanraya mereka untuk memastikan kemenangan besar buat YDP Pas Taiping iaitu Ustaz Fakarudin.

Calon Pas ini ditanggung dan ditaja sepenuhnya oleh Nga Kor Ming dengan memberi sumbangan RM10,000 daripada elaun wakil rakyat bulan Februari 2013.

Ahli Pas veteren Taiping sudah mula menyedari  isu ini dan mula berceramah dalam kuliah-kuliah agama mengenai bahaya Syiah yang semakin menular, bagaimanapun mereka tidak berani menuduh Syiah telah menguasai Pas Taiping.

Setakat hari ini belum ada ahli Syiah yang bangun mencabar atau melawan veteran Pas seperti mana yang berlaku di sesetengah masjid, kebanyakan mereka membisu dan buat bodoh apabila guru berceramah mengenai bahaya Syiah.

Gerakan Syiah Taiping juga mempunyai kaitan dengan usaha mereka mengadakan memperingati kematian Mat Indera pada 30 Januari lalu.

Kita semua maklum bahawa Mat Sabu adalah Presiden Syiah Malaysia dan sebagai bukti beliau telah pun berjumpa dengan Bashar al Assad Presiden Syria selepas kunjungan beliau ke Iran. Mat Sabu penggerak utama mengangkat semula semangat perjuangan komunis bintang 3 melalui kematian Mat Indera.

Hari ini setelah pembohongan kubur Mat Indera didedahkan, Mat Sabu terus membisu seperti mana beliau membisu dalam soal Tabung Memali yang dibangkitkan semula oleh Cikgu Non ( Pengikut setia Ibrahim Libya).

Jabatan Agama Islam Perak pernah mengadakan dialog dengan kumpulan Syiah dari Bagan Serai dan Taiping pada November 2011 tetapi setakat dialog sahaja tanpa sebarang tindakan tegas.

Apakah kerana ramai orang di Jabatan Agama Islam Perak adalah penyokong kuat Pas maka mereka mengambil jalan tengah iaitu mendiamkan diri terhadap bahaya Syiah.

Apakah Majlis Agama Islam Perak mahukan sokongan Syiah untuk memenangkan calon-calon Pas dalam PRU 13?

Harapan Taipingmali Krew kini hanya satu, mohon campur tangan Istana Negara untuk menyiasat dan bertindak terhadap menularan wabak penyakit bawaan Syiah ini.

Jakim dan Majlis Islam Perak dianggap gagal bertindak terhadap Syiah.

Pejabat Agama Islam mahukan Syiah dan Sunni bersatu juga tidak tepat. Syiah perlu dihapuskan dan akidah mereka perlu diperbetulkan.

Kita tahu kerajaan Malaysia mempunyai hubungan diplomatik dengan kerajaan Iran dan warga Iran di Malaysia berjumlah lebih kurang 6,000 orang dan mereka dibolehkan mengamalkan ajaran mereka tetapi kenapa rakyat Malaysia perlu mengikut ajaran mereka?

SYIAH DI MELAKA

AIR MINERAL ECPI MILIK SYIAH

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Perihal Elaun Keraian Kakitangan Kerajaan

ELAUN KERAIAN
BAGI pegawai-pegawai kerajaan gred 43 ke atas, mereka di peruntukkan dengan elaun keraian yang merupakan sebahagian daripada pendapatan mereka. Elaun minima RM400 sebulan di kecualikan daripada cukai pendapatan.

Imbuhan Tetap Keraian yang diberikan kepada pegawai dalam Kumpulan Pengurusan Tertinggi dan pegawai tertentu dalam Kumpulan Pengurusan dan Profesional merupakan elaun yang dibayar atas kadar tetap secara bulanan.

Tujuan pemberian Imbuhan Tetap Keraian adalah sebab jawatan dan tanggung jawab pegawai memerlukan mereka meraikan tetamu bagi mewujudkan suasana ramah mesra. -- FAQ SSM oleh JPA

Namun pada kebiasaannya, Imbuhan Tetap Keraian ini hanya digunakan untuk meraikan diri sendiri ataupun keluarga sendiri sahaja ataupun untuk membayar hutang-hutang peribadi sahaja.

Andai kata ada tetamu yang datang ke pejabat dan mereka di jamu, itu adalah dari perbelanjaan pejabat. Malahan ada pejabat yang membayar makan minum tetamu yang diraikan di hotel/restoran menggunak…

Mahathir Menangis Di London Kerana Kecewa Karenah Ahli Ahli Parti Bunga

Aidilfitri tahun ini agak berbeza bagi Mahathir. Jauh dia membawa diri ke London. Membawa hati dan perasaan yang kecewa terhadap ahli ahli parti bunga dan rakan rakan barunya dalam Pakatan Harapan. 
Merajuk sungguh. Mahathir merasakan inilah masa terbaik untuk dia meluah rasa hati dan mengubat kecewa bersama keluarganya. Mahathir takut sangat bila RCI Skandal Forex ditubuhkan. Mahathir merasakan masanya mungkin terhad untuk bersama keluarganya lagi. 
Ada yang nampak, Mahathir mengesat air matanya ketika solat hari raya Aidilfitri. Sugul dan termenung jauh memandang ke sejadah. Entah apa yang difikirkan. Namun mereka yang berada di saf belakang jelas nampak kekecewaan Mahathir di pagi raya.  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1543654558988349&substory_index=0&id=697192853634528
Menurut sumber dalaman PPBM, Mahathir sebenarnya sudah mula rasa kecewa dengan ahli-ahli PPBM. Di peringkat atas, Muhyiddin masih berkeras mahu meletakkan orang orangnya di bahagian bahagian tertent…

APA SEBENARNYA TUN MAHATHIR MAHU?

TS Zeti dan Tun Daim telah mengakui ekonomi negara kekal kukuh dan rezab simpanan negara mempunyai rm436 billion, tertinggi dalam sejarah negara!
Terbaru Tun Mahathir telah membuat kenyataan yang mana 1MDB ...penubuhan siasatan diRaja ( RCI ) tidak perlu kerana tiada bukti kukuh untuk disabitkan kesalahan pada Najib.
Kini semuanya sudah nyata dan jelas..100% sebelum ini isu2 tersebut telah di politikkan kerana ada sesuatu yang tersembunyi hanya Najib dan Mahathir sahaja yang mengetahui.
Dulu Mahathir kata Najib dan kerajaan BN perlu ditumbangkan untuk menyelamatkan negara dari MUFLIS  dan juga tak mahu aset2 negara dijual ke negara luar. 
Malah dengan konsisten mengatakan Najib penyamun dan pencuri harta rakyat serta mengayakan keluarga mereka.
Hanya 5 hari sahaja Mahathir dapat kuasa..segalanya sudah terjawab hanya dengan kenyataan Zeti dan Daim sahaja.
Adakah Mahathir jujur dengan perjuangan agama bangsa dan negara?
Dalam sejarah satu permainan politik yang amat kotor...fitnah, pembohongan…