Isnin, 27 Mei 2013

KALAU TAK SETUJU SILA BATALKAN KEMENANGAN SEMUA KERUSI PKR DUN DAN MP.

ISNIN INI BUATLAH PETISYEN CEPAT. JANGAN DOK BISING ATAS PENTAS.

DAH KALAH TU KALAH LAH, NAK MENANG TUNGGU LAH PRU 14, BOLEH LAWAN LAGI.RAFIZI WAJIB DITANGKAP DAN DIDAKWA DI MAHKAMAH.

WAH ! HARI ITU KATA BLACKOUT DI BENTONG, KINI DI KULIM PULA.

HOI RAFIZI...AWAK KELENTONG PADA ORANG YANG TAK PERNAH JADI KERJA DI BILIK MENGUNDI, BOLEH LAH KAMU KELENTONG, ORANG YANG PERNAH KERJA DALAM BILIK MENGUNDI BARU TAHU BAHAWA HANG PENIPU.

DULU SURUH GUNA DAKWAT KEKAL, TETAPI BILA DAH GUNA KATA DAKWAT TAK KEKAL, INI MALAYSIA LAH, BUKAN INDIA DAN BANGLADESH. SANA BOLEH LAH GUNA DAKWAT KEKAL SEBAB SANA NEGARA KURANG MAJU, MEREKA TAK ADA BAHAN PENCUCI,

DI MALAYSIA ADA MACAM-MACAM BAHAN PENCUCI, SEBAB ITU MALAYSIA TAK SETUJU GUNA DAKWAT, TETAPI PEMBANGKANG DESAK GUNA DAKWAT. TAK APA TUNGGU PRU 14 SETIAP YANG HADIR MEMBUANG UNDI KITA SURUH SPR COP DENGAN BESI PANAS.

CAKAP RAFIZI KALI INI MEMANG GANAS, DAN IA MENUNJUKKAN KEKECEWAAN YANG TERAMAT SANGAT DALAM DIRINYA. GAGAL MERAMPAS PUTRAJAYA BERERTI GAGAL MENJADI MENTERI HAL EHWAL WANITA DAN LGBT.

APAKAH SEBABNYA ? SEBAB DIA TAHU KEMENANGAN TIDAK LAMA, DIA AKAN DIHADAPKAN DENGAN AKTA BAFIA DAN JIKA DIDAPATI BERSALAH MAKA LUCUT LAH HAK BELIAU SEBAGAI WAKIL RAKYAT. ITULAH YANG DIRISAUKAN OLEH RAFIZI.

SEBAIK-BAIKNYA MENTERI BESAR KELANTAN, SELANGOR DAN PULAU PINANG AGAR MEMBUBARKAN KERAJAAN KERANA KEMENANGAN MEREKA DIBANTU OLEH SPR.

APA PUNYA BODOH LAH RAFIZI, HANYA PERTIKAI KERUSI YANG KALAH TETAPI SENYAP PADA KERUSI YANG MENANG.

RAFIZI PUN ELOKLAH PERGI BUAT PEMERIKSAAN MENTAL SEMENTARA MASIH AWAL DAN MASIH MUDA. JIKA DIBIARKAN RISAU PULA, NANTI ORANG AKAN JUMPA DIA MUNDAR MANDIR DI JALAN CHOW KIT SEPERTI ORANG GILA.

2 ulasan:

 1. TAK APA TUNGGU PRU 14 SETIAP YANG HADIR MEMBUANG UNDI KITA SURUH SPR COP DENGAN BESI PANAS.

  yg nih kekal selamanya...cam lembu pulak dahh....kihhkihh

  BalasPadam
  Balasan
  1. atau suruh kerat jari atau cabut kuku selepas selesai mengundi

   Padam