Isnin, 24 Jun 2013

Jom cari mangkok haram jadis sekor ni!

Berani sungguh dia menghina Najib dan yang melayu dua tiga ekor boleh sengeh macam beruk.

Zaman cowboy dolu-dolu kalau macam nilah lakunya, Sheriff akan buat iklan Wanted Dead or Alive dengan Reward. $10K. Cowboy Django akan cari sampai lubang cacing.

Agaknya lah kalau kita dapat cari dia, tangkap masuk kereta, ikat tangan, ikat kaki, tutup mata, sumbat mulut dan bawa ke Putrajaya mengadap Najib, mungkin dia menyulur menyembah Najib minta ampun minta maaf..

Mungkin terberak terkencing bila tengok muka Najib.

Apa pun kemungkinan besar diaa diberi todi oleh penganjur. Kiranya tengah high tu.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 ulasan:

  1. silap2, sebelum ane ni minta maaf, Najib dah maafkan... hahahhaha...

    BalasPadam
  2. ini lah seekor pengikut Pakatan Rakyat, entah2 dia ni pengundi hantu utk PR yg dituduh pengundi hantu BN

    BalasPadam