Selasa, 11 Jun 2013

Pas gila bukan semacam

Pada ketika ini Pas Taman Mewah, Parlimen Bukit Gantang sedang menaikkan papan iklan 'Jawatan Kosong' iaitu permohonan untuk mengisi kekosongan berjemaah 5 waktu.

Pendapatan ialah 27 kali ganda 5 kali sehari. Siap dengan Elaun Perjalanan 1 langkah ke masjid 1 pahala + hapus 1 dosa. Ia juga termasuk dengan bonus mingguan iaitu Khutbah Jumaat, kuliah subuh dan kuliah maghrib.

Kelayakan untuk jawatan kosong tertulis, Baligh, Tidak Gila, Lelaki dan Perempuan yang tidak uzur Syarie.

Untuk itu hadir ke ke masjid berdekatan untuk temuduga datang waktu subuh sampai Isyak.

Tarikh tutup, sebelum kiamat dan telefon nombor 24434 ( ikut rakaat).

Hahaaha! Hebat Pas Taman Mewah. Cuma nak tanya satu saja. Dulu Pas kata haram undi calon bukan Islam tetapi Pas Bukit Gantang undi calon PKR al-Jubury iaitu kapiaq makan babi cina Johor.

Apa pun kalau dok dengar ceramah maki hamun tak akan dapat pahala pun. Pas kata ulama waris nabi tetapi ulamak Pas dok maki orang, nak dapat apa?

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 ulasan:

 1. Pas dok maki org,
  Jawapan : DAPAT DOSA

  BalasPadam
 2. Assalamualaikum,

  Jual dan beli secara online atau iklankan perniagaan anda di www.produkmuslim.info

  Daftar segera ia percuma

  Terima kasih

  BalasPadam

 3. pengikut pas sekarang ni pon sudah duduk di syurga dunia, pengikut pas lebih bebal dan banggang dari mat jenin. mejoriti ahli pas buta tuli mereka percaya dengan berjubah, berserban dan berjangut nak hebat lagi berbini lebih dari satu, semua itu cukup menjamin dapat syurga mengikut patwa songsang pork najis.

  partri pas buat gila bermacam-macam; siapa tak sokong pas kapir. hari ini pas dah jadi babi gila kerana pas dah pandai main dengan orang kapir, ini namanya pas alkapirun.

  BalasPadam