Sabtu, 27 Julai 2013

PENGHINAAN TERBARU TERHADAP RAJA-RAJA MELAYU DAN UMNO

Sejak kelmarin puak-puak menghina bangsa Melayu telah mendapat satu ilham baru untuk mencemarkan kebudayaan Melayu dengan hujah kurang ilmiah mengenai asal usul keris.

Keris dikatakan berasal dari perkataan Christ .

Asal usul keris di tanah melayu adalah dipengaruhi oleh dakyah kristianisasi. pada awal kurun pemerintahan kerajaan srivijaya II. para mubaligh Kristian dari vatikan telah datang ke Asia tenggara lalu mereka mimikiran bagaimana untuk menjatuhkan pengaruh Hindu yg begitu kuat di tanah melayu. lalu mereka belajar seni budaya melayu hinggalah terciptanya keris yg dibentuk dari salib. Keris = Christ


Tujuan sebenar mengaibkan keris dan budaya Melayu adalah kerana Umno dan Perkasa menggunakan keris sebagai simbol perjuangan bangsa.

Selain menghina Umno dan Perkasa ia juga menghina sistem kesultanan Melayu sejak zaman Parameswara lagi.

2 ulasan:

  1. Dahlah ALLAH SWT AMAT SUCI kita, nak diKRISTIANKAN si BIAWAK DAJAL dari DAP/PKR, sekarang keris pula nak diKRISTIANKAN, di bumi tercinta kita ini, warisan dan korban berzaman (dari sebelum dijajah British lagi) nenek moyang BUMIPUTERA Melayu/Islam dan BUMIPUTERA lain!

    Apahal ramai PADERI Kristian asyik terlibat dari berzaman, MENCABUL anak-anak kecil, perempuan mahupun lelaki, tahu nak suruh negara Islam SEMBAH agama dia! Jahanam betul Hipokrit Barat-Zionis, termasuk Vatican yang sembunyi hal ini dan lindungi ramai paderi tersebut! Inilah yang mesti dibangkitkan oleh NGO Islam/Melayu berterusan! Kat Barat, bila si atheist yang selalu bangkit hal paderi pencabul yang beribu, terus terdiam pula si Kristian BONGKAK! Tak pula tahu jawab!

    MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.


    BalasPadam
  2. haha..lawak unggul..keris tuh dah ada sebelum orang kristian sampai kat tanah melayu..

    BalasPadam