Khamis, 15 Ogos 2013

APAKAH PERANAN SKMM

Hari ini SKMM dengan rasa keyakinan yang tinggi memaklumkan kepada semua penggemar,penggiat dan yang ektreme dengan media sosial agar memberi laporan kepada SKMM sekiranya terdapat penghinaan terhadap agama islam didalam media sosial.Timbul kemusykilan dalam hati dan fikiran penulis APAKAH PERANAN SKMM SEBENARNYA?ADAKAH KAKITANGAN SKMM DUDUK SAJA MAKAN GAJI BUTA BULAN-BULAN?ADAKAH TEKNOLOGI SKMM TIDAK CANGGIH?maknanya selama ini laporan yang dibuat terhadap SKMM berkaitan penghinaan agama islam dalam media sosial sia-sia sajalah sebab SKMM tidak boleh buat pemantauan kerana mengharapkan orang lain yang buat pemantauan.

Published with Blogger-droid v2.0.10

5 ulasan:

 1. belanja duit untuk menteri mereka la... apalagi..

  BalasPadam
 2. Azeez rahim punya cerita terbaru takde ke? Takkan dah senyap, banyak orang tak senang duduk azeez jadi pengerusi tabung haji, ungku aziz dah letak benchmark pengerusi tabung haji di satu tahap yg tinggi, dari segi akademik dan pangalaman bisnes. Ya betul azeez byk buat kerja kebajikan tapi tak boleh disamakan dgn dunia korporat. Azeez buat kerja kena ada kamera wartawan dan blogger, sbb nak canang satu dunia ex tingkat 4 ni buat kerja moolia, belakang masyukk...buat kerja ada makna

  BalasPadam
 3. Tau tak per! Betul lah tekaan tuan. Memang selama ni SKMM tak pro aktif, demut, tunggu orang ramai buat laporan polis baru bertindak.

  SKMM macam tak ada daya usaha sendiri sedangkan itu tanggung jawab mereka. Cuba tanya gaji pegawai pegawai kanan sana- berapa. Dan anda akan rasa bosan bila mereka buat kenyataan minta orang ramai jadi mata mereka dan jadi usaha mereka. Ini semua berpunca dari zaman mantan menteri rais yatim dah sumpah menengking menyalahkan mereka bila ad masalah.

  Dan menteri buat semua keputusan untuk mereka.

  Jadi sekarang mereka dah jadi bodoh. Dalam erti lain sudah tiba masa bos bos dan pegawai kanan SKMM ni di ganti.

  BalasPadam
 4. apa?? KAKITANGAN SKMM DUDUK SAJA MAKAN GAJI BUTA BULAN-BULAN? mungkin kakitangan SKMM agen UMNO juga sibuk mnjadi blogger & brFB?? spertimana cikgu sekolah Taipingmali sibuk dngan kerja sekolah & kerja UMNO siang mlm...
  keh keh keh...

  BalasPadam
 5. boleh bagi penjelasan tak, mengenai fungsi skmm?

  BalasPadam