Khamis, 29 Ogos 2013

Fakta Menarik Mengenai Kongsi Gelap


Paling menarik ialah penglibatan kaum India dalam gangsters. Walau kadar peratusan penduduk kaum India adalah lebih kurang 7.3% tetapi mempunyai paling ramai dalam kongsi gelap.

"Home Ministry: Of the 40,313 illegal gang members, 28,926 are Indians, Chinese - 8,214, Malays - 1,293, 921 from Sarawak, 329 from Sabah."

Patutlah ramai daripada mereka berani dan ganas. Cara pemakaian, tatoo, gaya, fesyen rambut, akesesori dan lain-lain indikator cukup mudah untuk mengenali mereka ini.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 ulasan:

  1. Hanya 6.73% sahaja penduduk India di Malaysia

    BalasPadam
  2. TU SEBABLAH DLM KES APA- APA PUN ORG2 INDIA NI BRUTAL DAN SUKA CARI PASAL SEBAB KEBANYAKAN DARIPADA MEREKA DAN AHLI KELUARGA MEREKA TERDIRI DARIPADA GANGSTER ATAU PENGGANAS. SIKIT-SIKIT NAK GADUH DAN BUNUH.. SAYA SOKONG POLIS BURU DAN TANGKAP MEREKA HABIS-HABISAN. UBAH ATAU BUAT AKTA YANG BARU DAN LEBIH KEJAM ATAU GANAS SEPERTIMANA THAILAND ATAU NEGARA CHINA..HUKUM MATI WALAU JENAYAH ROGOL DAN ROMPAK

    BalasPadam
  3. mana Makcik Midah Osman nih... silap la dia bkan exco lagi... kalo idak habih India gengster dengan ulor ayor dua2 dia bantai habih...

    BalasPadam