Selasa, 13 Ogos 2013

Reman 4 Hari Untuk Siasatan

Isu Surau sebuah resort di Kota Tinggi bertambah panas

Pemilik resort di Sedili direman 4 hari sehingga Jumaat kerana disyaki membenarkan surau dipremisnya dijadikan tempat ritual agama lain
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 ulasan:

  1. Apahal si Islam/Melayu S'pura yg TAMAK/BONGKAK itu - pengurus Sutera Resort itu? Inilah golongan Melayu/Islam liberal - di mana sebenarnya mereka tak sedar, mereka dipergunakan MUSUH Islam iaitu, Barat-Israel dan sekutu mereka, cthnya PAP-DAPBIAWAK/PKR, utk terus menghancurkan Islam/umatnya di seluruh Kepulauan Melayu, merangkumi Malaysia, Singapura, Thailand, Cambodia, Filipina dan Indonesia. Apalagi bila kaya minyak-gas.

    Golongan liberal Islam/Melayu memang PENJAHANAM agama, bangsa dan negara. Kerana mereka sudah TAKSUB dgn "demokrasi/hak asasi" SAMPAH si Barat-Zionis! Kononnya falsafah dan undang-undang Barat-Zionis yang terbaik, tetapi di mana wang, kebebasan seks termasuk pelacuran/pornografi (dan termasuk kanak-kanak), dadah, alkohol dan perjudian - menjadi tuhan mereka!

    Dan kalau orang miskin, terutamanya Bumiputera Islam, akan dirompak harta kekayaan negara Islam mereka dan dibunuh sesuka hati oleh PENJAJAH RAKUS Barat-Zionis ini! Bahkan, Bumiputera lain yang miskin juga akan dibunuh dan di Kristian-Yahudikan (Kristian dan Yahudi sebenarnya berkait rapat) si penjajah ganas ini, contohnya Native Americans/Canadians, Aboriginal Australians dan Bumiputera Latin Amerika.

    Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (dulu saya MAKCIK Tempurung; tapi saya asyik mimpi sambal belacan dgn ikan masin, dan ulam petai/jering, yg. adalah masakan kegemaran saya).

    BalasPadam