Rabu, 16 Oktober 2013

Bila Pas dah jadi liberalisma inilah jadinya


Komen di bawah menyatakan yang meninggal telah memeluk Islam, jika begitu perlu di uruskan mayat dahulu, janganlah berbuat apa-apa, perbuatan di atas ternyata mengundang kritikan.

9 ulasan:

  1. Arwah ni dikatakan telah memeluk islam. Ahli-ahli kariah datang untuk memaklumkan kpd keluarga arwah yang beliau telah memeluk islam. Ini adalah majlis tahlil yang diadakan. Arwah akan disemadikan mengikut upcara Islam. Jangan salah faham.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Punya bongok tahap paria kaldai PAS termasuk hang sekali.

      Padam
  2. Agaknya doa apa yang pak lebai PAS tu baca ye. Mungkin mrk mendoakan agar tidak diseksa dan dpt masuk syurga. alahai...

    BalasPadam
  3. Apa yg 4 ekor keldai tu buat dpn mayat hindu tu..? baca yasin ke atau doa..?

    BalasPadam
  4. Salam tuan..kes ni sbb pengislaman mangsa tidak dimaklumkan keluarga. Setelah ditahlilkan, mayat dibawa ke hosp utk disembahyangkan ikut Islam. Tu yg sy maklum tak tahu sahih atau tidak tp sy mggangap tiada kejahilan dan elak dr fitnah

    BalasPadam
    Balasan
    1. PAS is dead. Pas pergi jahanam perosak Islam.

      Padam
  5. harap cerita sebenar akan keluar.

    baru td baca kat facebook, uncle ni dah peluk Islam, lepas tu meninggal. kariah masjid dtg bgtau family diorang yg uncle ni dah pelok Islam dan nak dikebumikan cara Islam. diorang baca yasin kat situ.

    family katanya ok lepas dah terbukti & uruskan jenazah lepas tu cara Islam.

    mudah2an jgn cerita fitnah yg keluar..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan nak membohong kami wahai keldai PAS.

      Padam
  6. Penuduh Pas mcm golongan quraish yg munuduh masa zaman Rasul saw dulu le, Dulu KIni Selamanya pemfitnah org yg nak buat baik

    BalasPadam