Langkau ke kandungan utama

N Surendran Pkr sengaja menyeksa OKU

Ghana  53 dipaksa menjadi anjing dengan menggigit momorandum untuk diserahkan kepada JKM


Ahli PKR Padang Serai dengan sengaja telah mempergunakan warga India yang dikatakan bertaraf miskin dan OKU untuk membuat bantahan terhadap ketidak perihatin JKM kerana mengabaikan warga miskin.

Oleh itu MP Padang Serai N Surendran bawa 50 penyokongnya untuk buat bantahan dan menyerahkan memorandum. Jelas menunjukkan Surendran mempunyai otak setaraf lembu kerana memudahkan kerjanya dengan menyuruh pengikutnya sendiri ke JKM untuk berdemo.

Apa yang patut dilakukannya ialah membantu penduduk untuk mendapatkan bantuan.  Inilah kerja pembangkang sejak 2008 mereka tak buat kerja. Dulu Gobala sekarang Surendran pula.. 

Ambik koooo...rasakan betapa pemalasnya wakil rakyat yang hangpa pilih,,,,,yang hanya tahun demooooooo... Moooooo..

Ulasan

 1. Di kampung saya...bila orang India dapat duit lebih sikit...berduyun duyung pergi beli Arak mabok ramai2.....yang kaya Kedai tuak Cina....hasil dari ketagihan arak !

  BalasPadam
 2. DAJAL betul si loyar SAMPAH PKR ini! Apahal si loyar PKR ni layan OKU INDIA mcm. ANJING, demi politik amat KOTOR mereka - mana NGO Indi,a tak pula buat repot polis dan BISING mcm selalu?! Si RASIS DAJAL ini patut ditarik balik lesen loyar dia - kerana sampai begitu sekali MENGHINA OKU!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal).

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal).

  BalasPadam
 3. ni semua sebab pencacai tak mau tolong ambik kat bawah..suruh OKU tu naik gak...pencacai tu pencacai jugak la... buat mcmna pun dok jadi pencacai...UMNGOK

  BalasPadam
 4. Surendran tu memang la dah bodoh tapi penyokong dia lagi mudah diperbodohkan ... kesian.

  Berapa agaknya dibayar untuk berlakun sebagai anjing?

  BalasPadam
 5. memang surendran ni jenis manusia gila babi!!!!

  BalasPadam
 6. Yg hairannya penyokong tegar pembangkang nie memang BODOH. Baik yg tak berpelajaran mau pun yg bijak pandai (kononnya). Bila Wakil Rakyatnya suruh menyalak ke, berguling gelantang ke, menjerit terlolong ke (mcm pontianak), dgn senang hati dan taat setianya mereka patuhi. BODOH BIN BANGANG betul mereka2 nie.....

  BalasPadam
 7. pemilihan anggota parlemen merupakan wujud pelaksanaan demokrasi rakyat

  BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Perihal Elaun Keraian Kakitangan Kerajaan

ELAUN KERAIAN
BAGI pegawai-pegawai kerajaan gred 43 ke atas, mereka di peruntukkan dengan elaun keraian yang merupakan sebahagian daripada pendapatan mereka. Elaun minima RM400 sebulan di kecualikan daripada cukai pendapatan.

Imbuhan Tetap Keraian yang diberikan kepada pegawai dalam Kumpulan Pengurusan Tertinggi dan pegawai tertentu dalam Kumpulan Pengurusan dan Profesional merupakan elaun yang dibayar atas kadar tetap secara bulanan.

Tujuan pemberian Imbuhan Tetap Keraian adalah sebab jawatan dan tanggung jawab pegawai memerlukan mereka meraikan tetamu bagi mewujudkan suasana ramah mesra. -- FAQ SSM oleh JPA

Namun pada kebiasaannya, Imbuhan Tetap Keraian ini hanya digunakan untuk meraikan diri sendiri ataupun keluarga sendiri sahaja ataupun untuk membayar hutang-hutang peribadi sahaja.

Andai kata ada tetamu yang datang ke pejabat dan mereka di jamu, itu adalah dari perbelanjaan pejabat. Malahan ada pejabat yang membayar makan minum tetamu yang diraikan di hotel/restoran menggunak…

#SIAPA_ARAH_BUNUH_ALTANTUYA?

(By: Ariff Ahmad)
Walaupun Kerajaan Australia telah bersetuju untuk membenar Sirul dibawa pulang ke Malaysia tetapi reaksi Mahathir terhadap isu tersebut adalah seperti dia tidak berminat untuk membenarkan Sirul Azhar pulang ke Malaysia (sila rujuk FAKTA 1).  
Mengapa Mahathir tidak berapa bersetuju dengan cadangan tersebut. Untuk memahaminya, maka kita perlu rujuk kepada sejarah pembelian kapal selam tersebut.
Mengikut siasatan saya, Rancangan untuk membeli kapal selam telah mula dibahas di Parlimen seawal tahun 1993 lagi (sila rujuk pada beberapa SCREENSHOT HANSARD dibawah). Persoalannya ialah, jika Mahathir sebagai Perdana Menteri merangkap Menteri Kewangan berkata dia tidak tahu tentang rancangan hendak membeli KAPAL SELAM, jadi apa yang Mahathir buat semasa isu tersebut dibahas di Parlimen. DIA TIDUR AGAKNYA  
Ini adalah fakta-fakta tentang siapa yang terlibat didalam pembelian kapal selam Scorpene
👉1) Yang mencadangkan pembelian kapal selam ialah
a) Mokhzani Mahathir dan 
b) Ibrahim M…

APA SEBENARNYA TUN MAHATHIR MAHU?

TS Zeti dan Tun Daim telah mengakui ekonomi negara kekal kukuh dan rezab simpanan negara mempunyai rm436 billion, tertinggi dalam sejarah negara!
Terbaru Tun Mahathir telah membuat kenyataan yang mana 1MDB ...penubuhan siasatan diRaja ( RCI ) tidak perlu kerana tiada bukti kukuh untuk disabitkan kesalahan pada Najib.
Kini semuanya sudah nyata dan jelas..100% sebelum ini isu2 tersebut telah di politikkan kerana ada sesuatu yang tersembunyi hanya Najib dan Mahathir sahaja yang mengetahui.
Dulu Mahathir kata Najib dan kerajaan BN perlu ditumbangkan untuk menyelamatkan negara dari MUFLIS  dan juga tak mahu aset2 negara dijual ke negara luar. 
Malah dengan konsisten mengatakan Najib penyamun dan pencuri harta rakyat serta mengayakan keluarga mereka.
Hanya 5 hari sahaja Mahathir dapat kuasa..segalanya sudah terjawab hanya dengan kenyataan Zeti dan Daim sahaja.
Adakah Mahathir jujur dengan perjuangan agama bangsa dan negara?
Dalam sejarah satu permainan politik yang amat kotor...fitnah, pembohongan…