Selasa, 26 November 2013

Leman Raja Lawak Mengamuk Tahap Gaban

Marah betul Leman bila tengok gambar ini...
Main dengan anak kera di mahligainya

Berlawak jadi doktor pula

Setelah beberapa minggu menjadi follower facebook Leman Raja Lawak malam ini menjadi penamat buat Sulaiman Ibrahim atau lebih dikenali sebagai Leman.

Setelah mengusik dia dengan usikan yang cukup sinikal,  akhirnya Leman naik marah dan terus menyekat dan menghalang daripada berchating dengan dia...

Kesian Leman....macam tu punya tahap pun ada hati nak jadi ahli politik, kena taji dan kena balun  sikit dah panas telinga,,, setakat hari ini dah ramai ahli politik Pas, Pkr dan Dap yang block TM daripada membuat posting dalam facebook mereka..

Memang lawak tahap Bikam lah Si Leman niiii...sanggup kau memanggil orang Umno sebagai anjing.

Kes Penipuan
"Duhai Leman. . Aku kenai hang sewaktu hang jual minyak belacak kat brekfel, yg aku tahu hang dok ceramah macamana nak asah,panjang dan membesarkan pistol orang lelaki. Mana pi kayu yg hang tonyoh minyak belacak tu. Lagi satu cerita hang loyer apa dah jadi? Setau aku, Kalau loyer tak cukup practis, atau memang dah kena hack. .Lyklah jual ubat kat kaki lima, Hang org kola nerang kedah. . Memang pasai bom nombor satu, tu masuk raja lawak. .Tak cukup undi. .so. .Keluar awai. .Sbb cerita tak lawak langsung. .aku ingat hang debat dgn kumpulan shiru pun blm tentu menang. ." komen pembaca disebuah laman blog.
Repot Kes Penipuan

'TM sememangnya meluat dengan Si Leman ini lama dah, dalam entry facebooknya sasaran utama ialah Datin Seri Rosmah Mansor. Leman menulis " Kalau Rosmah pergi shopping diluar negara adakah dia beli tudung?"

TM mula menjawab soalan Leman dengan hujah yang cukup sinikal dan akhirnya Leman naik angin dan menghalang TM daripada meneruskan hujah dan paling lucu ialah apabila Leman terus menutup akaun facebooknya dan kini hanya satu lagi akaun yang ada iaitu Leman Raja Lawak Offical yang dibuat semasa menyertai pertandingan Raja Lawak.

5 ulasan:

  1. Salam bro, mohon jasa baik utk pautkan blog sy dlm blog list hebat bro... budaksrikinta.blogspot.com terima kasih...

    BalasPadam
  2. Memang tak patutlah panggil anjing tu, patutnya panggil anjing kurap dah le...

    BalasPadam
  3. Awat dia marah sangat dengan gambaq tu?

    BalasPadam
  4. Leman nie sampah politik je,,,mcm bgs sgt je "raja lawak" yg tk berapa nk lawak nie...ptuuiii..

    BalasPadam
  5. Mereka ni cari geng yg sekepala saja, sy setiap yg ad sy app saja...ko punya minat hak ko, kalau sy suka apa2 status like saja xsuka ignore saja...nk blok sy sbb tau akhirnya pegangan sy, ko punya pasal.

    BalasPadam