Rabu, 1 April 2015

Syukri ( Shukri) Saad @ Qilyani Kasanova buat hal lagi

Sudah lama tak ada berita kisah lelaki yang suka menipu perempuan di Lembah Kelang. Tiba-tiba minggu ini dalam Gmail ada lagi cerita seorang pembaca yang menjadi sasaran untuk ditipu wang ringgit dan harta.

Shukri Saad yang berasal dari Kulim Kedah ini, sudah pun buat umrah, tahniah dan syabas lah, mungkin ada yang taja dia buat umrah. maklumlah bijak lidah berkata-kata untuk mendapat simpati dari mangsa.

Shukri seperti biasa akan bercerita tentang kerjayanya yang hebat-hebat. Kini membuka sebuah agen pelancongan di Putrajaya.

Beliau juga kononnya bekas anggota Unit Tindakan Khas Bukit Aman dan pernah bekerja di Istana Negara sebelum menceburi pelbagai bidang perniagaan, kini beralih kepada sektor pelancongan terutama untuk kerja umrah dan pelancongan Islam

Si bodoh ini tidak lokek untuk menghantar gambar-gambar peribadi dan menunjukkan 'kekayaannya' kepada wanita yang hendak dijadikan mangsanya.

Antara gambar potret peribadi beliau juga menunjukkan gambar televisyen, katil, dapur, sette, motosikal dan lain-lain supaya nampak jujur dan hebat.

No Telefon milik kasanova bodoh ini ialah 011 1564 8467 dan 016 277 9620
bersambung /.......

http://taipingmali.blogspot.com/2011/10/awas-lelaki-hidung-belang-penipu.html

http://taipingmali.blogspot.com/2013/07/syukri-saad-qi-lelaki-hidung-belang.html


http://taipingmali.blogspot.com/2013/05/syukri-saad-qilyani-lelaki-hidung.htmlTiada ulasan:

Catat Ulasan