Selasa, 26 Disember 2017

ISU RASUAH AZMIN ALI : SETIAUSAHA POLITIK MB SHUHAIMI SHAFIEI TERGUGAT SETELAH AZWAN ALI MENYERAHKAN BUKTI KEPADA SPRM?Baru-baru ini Azwan yang muncul di SPRM dengan membawa 'bukti' mengenai penyelewengan, salah laku dan kehidupan mewah melampau dikatakan ada kaitan dengan abangnya Datuk Seri Mohamed Azmin Ali.

Bukti-bukti tersebut telah lama disimpan oleh Azwan sejak awal penglibatan dalam dunia seni sekitar 30 tahun lalu.

Dokumen-dokumen itu telah diserahkan oleh Azwan kepada Timbalan Ketua Pesuruhjaya (Operasi) Datuk Seri Azam Baki untuk di siasat dan membawa Azmin Ali ke muka pengadilan atas dakwaan rasuah.

Dalam pada itu, Setiausaha Azmin iaitu Suhaimi Shafiei turut mendakwa bahawa Azwan Ali telah berlakon untuk membongkarkan isu rasuah MB Selangor.

Apakah Suhaimi Shafiei sebenarnya melemparkan dakwaan tersebut kerana takut kehilangan pekerjaan selepas Azmin ditangkap SPRM nanti?

Atau cuba mengelirukan rakyat tentang apa sebenarnya telah berlaku?

Sekiranya Azmin Ali tidak bersalah,beliau akan di bebaskan daripada dakwaan tersebut. Namun begitu, apabila Setiausaha beliau menunjukan sikap "tidak senang duduk" seperti ini,maka tidak mustahil ada sesuatu yang cuba disembunyikan oleh kerajaan DAP Selangor.

Share dan komen di :


#deleaks
#infoSelangor
#teamviralSelangor

📱 *Facebook Darul Ehsan Leaks*

📱 *Twitter Darul Ehsan Leaks*

📱 *Instagram* 

🌐 *Laman Web Darul Ehsan Leaks*

📌 *Kepada yang ingin mendapatkan info Selangor, sila hantar nama anda ke nombor +60145154521 melalui aplikasi WhatsApp dan simpan (save) nombor tersebut di telefon pintar anda*

Tiada ulasan:

Catat Ulasan