Jumaat, 1 April 2011

Ketua Polis Negara Sahkan Video Seks Tulen

Ketua Polis Negara, Tan Sri Ismail Omar mengesahkan bahawa rakaman video yang dikatakan melibatkan seorang pemimpin pembangkang adalah tulen.

Bagaimanapun beliau enggan mendedahkan identiti individu dalam klip video berkenaan.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

7 ulasan:

  1. Ok kalau dah sah tulin, carilah pula pengarah, pelakun, camera man dan financiernya. Dedahkan semuanya agar rakyat tahu dan tidak lagi tuduh menuduh.

    BalasPadam
  2. Wajib Baca Dan Sebarkan..!!

    Luahan Sebenar Dari Bekas Seorang Ekstrimis PAS –
    Kenapa Kami Tinggalkan PAS..??



    http://azmykelanajaya.blogspot.com/2011/04/keluar-pas-tidak-murtadsiri-1.html
    http://panglima-harimau.blogspot.com/2011/04/wajib-baca-dan-sebarkan-luahan-sebenar.html


    HARAP PARA PEMBACA DAPAT BACA SAMPAI HABIS UNTUK KITA RENUNGI DAN KAJI MENGAPA KITA HARUS MENOLAK PERJUANGAN SEMPIT PAS!
    KENAPA KAMI TINGGALKAN PAS !!

    Saya menulis artikel ini demi menerangkan kepada semua kenapa saya tinggalkan PAS dan menepis fitnah dan tohmahan yang dilemparkan kepada saya dan rakan saya Nashrul Fazli.

    http://azmykelanajaya.blogspot.com/2011/04/keluar-pas-tidak-murtadsiri-1.html
    http://panglima-harimau.blogspot.com/2011/04/wajib-baca-dan-sebarkan-luahan-sebenar.html


    Kami berjuang kini utk meyedarkan semula sahabat2 kami yg telah terpesong dari jalan sunnah dengan menyokong PAS sejak dari zaman kampus. Suka saya dan Nashrul seandainya sahabat-sahabat juga meninggalkan PAS dan bersama2 dengan kami mendokong ajaran Rasulullah,

    -Rahman Kadir-
    Wajib Baca Dan Sebarkan..!!

    BalasPadam
  3. Wajib Baca Dan Sebarkan..!!

    Luahan Sebenar Dari Bekas Seorang Ekstrimis PAS –
    Kenapa Kami Tinggalkan PAS..??



    http://azmykelanajaya.blogspot.com/2011/04/keluar-pas-tidak-murtadsiri-1.html

    ATAU
    http://panglima-harimau.blogspot.com/2011/04/wajib-baca-dan-sebarkan-luahan-sebenar.html


    HARAP PARA PEMBACA DAPAT BACA SAMPAI HABIS UNTUK KITA RENUNGI DAN KAJI MENGAPA KITA HARUS MENOLAK PERJUANGAN SEMPIT PAS!
    KENAPA KAMI TINGGALKAN PAS !!

    Saya menulis artikel ini demi menerangkan kepada semua kenapa saya tinggalkan PAS dan menepis fitnah dan tohmahan yang dilemparkan kepada saya dan rakan saya Nashrul Fazli.

    http://azmykelanajaya.blogspot.com/2011/04/keluar-pas-tidak-murtadsiri-1.html

    ATAU

    http://panglima-harimau.blogspot.com/2011/04/wajib-baca-dan-sebarkan-luahan-sebenar.html


    Kami berjuang kini utk meyedarkan semula sahabat2 kami yg telah terpesong dari jalan sunnah dengan menyokong PAS sejak dari zaman kampus. Suka saya dan Nashrul seandainya sahabat-sahabat juga meninggalkan PAS dan bersama2 dengan kami mendokong ajaran Rasulullah,

    -Rahman Kadir-
    Wajib Baca Dan Sebarkan..!!

    BalasPadam
  4. bersaksi ke lutut

    BalasPadam
  5. Heboh sekarang ini di blog-blog celaka apabila Ketua Polis Negara mengesahkan bahawa video seks yang dikatakan ada imej Anwar adalah tulen. Blog-blog celaka sedang merayakannya yang mana sepatutnya hari yang mulia ini adalah hari pertama serangan Gerakan Anti Najib/Rosmah terhadap blog-blog celaka.



    Apa yang menjadi kemuskyilan gua ialah jika video seks tersebut adalah tulen bagaimana pula dengan pelakonnya. Gua dari dulu mempertikaikan pelakon yang berada didalam pita video tersebut dan bukannya tentang video tersebut.



    Hujah gua, jika video seks tersebut asalnya dari satu bermakna memang video itu tulen sebagaimana rakaman-rakaman yang kita lakukan secara pensendirian. Yang menjadi pertikaian gua ialah pelakon yang berada didalam video klip tersebut.


    Hujah gua lagi, apakah pemilik KRU seorang yang benar-benar pakar dalam bidang tersebut sehingga boleh mengesahkan ianya palsu atau tidak sedangkan umum mengetahui mereka adalah penyokong tegar Umno. Disini pun kita boleh mempertikaikan kredibiliti beliau yang telah banyak mendapat bantuan dari kerajaan dalam perniagaannya.


    Kenapa klik video tersebut tidak diberikan kepada yang benar-benar profesional dan tiada ikatan dengan mana-mana parti politik. Oleh itu kenapa pencacai-pencacai Umno terlalu mendesak agar ditubuhkan Suruhanjaya DiRaja untuk menyiasat perkara ini sedang penubuhan Suruhanjaya Di Raja tidak perlu kerana ianya tidak melibatkan kepentingan awam walaupun ianya melibatkan Anwar.


    Lu jangan kata gua memihak mana pihak sedangkan pegangan politik gua adalah jelas dalam menegakkan keadilan. Tidak seperti blog-blog celaka seperti lu semua yang sudah buta mata hati dengan sokongan yang membabi buta. Jika lu yang celaka dianaiya pun gua tetap akan menyokong lu dengan sepenuh hati.

    BalasPadam
  6. GANR... Kamu ulas buat abis ko boreh jer. Syok sendiri. Kalu dah tulen, pelakon tu tulen jugalah bongok... Jubur...

    BalasPadam
  7. tanpa nama

    maksud tulen tu maknanya tak diedit pe2.persoalannya pelaku tu confirm ke tulen?contohnya berapa banyak video xxx yg sama seperti artis2 malaysia tapi betul ke itu diorang?.lagi satu buruknya perangai ko.mencarut pada org yg ko sendiri tak kenal.camne ko nak minta maaf dengan dia nanti?ingat setiap apa yg kita lakukan @ sebut akan dicatat oleh malaikan.ingat tu ok?

    BalasPadam