Khamis, 21 April 2011

Program 'Tempik" Pas di Selama memalukan Cikge Mala saja

Selain dari sikap munafik Pas yang suka menggunakan nama orang kononnya sudah menyokong dan menyertai mereka. Pas juga telah mengajak puak-puak mereka untuk buat solat hajat dan mendoakan wakil rakyat BN  kawasan tersebut cepat mati.

Ada saksi yang mendengar seruan Pas terhadap adun BN. Wahai Nizar bengong, awak kata kes liwat dan video sex adalah konspirasi Umno. Wah! Hebat lu cakap, lu ada bukti kah?

Satu lagi TM nak tanya,,,,mana pergi lu punya abang anu war. dia sudah lali mana? sudah satu minggu dia tatak twitter , apa pun talak.


TM nak tanya wong jowo apa itu 'tempik' harap cikge Mala yang datang program itu dapat jelaskan


Tempik yang tertinggal baca di blog kelisa duri.

2 ulasan:

  1. Betui ke PAS buat solat hajat dan doa wakil rakyat BN kawasan mati cepat. Macam tak percaya PAS sanggup buat macam tu , kalau betuilah memang PAS dah melampau sangat.

    BalasPadam
  2. Menipu ,Gua baru balik dari Selama, X der pun Program tur.,

    Gua singgah rumah kluarga En.Nasir(org.kuat UMNO) yg ada Dewan kat Tebing Tinggi.

    X der pun timbul cerita psl PAS buat sembayang hajat.

    Macam mana org.lorong Tupai bole dapat cerita nie.

    Malah klu gua call uncl.Ym.RZ pun dia mesti terperanjat.,coz apa yg.my uncl tau En.Nasir mesti tau.

    Apaaa punya tekehel ,TM nie.

    Mlm semalam gua singgah kat warung tepi simpang Semanggol menghala ke Selama.ada karaoke ,

    Satu Uncl.tur nyanyi lagu"Aku semut merah"

    Sedap gek dia nyanyi.

    Ingat nak bagi RM50 ,saja buat token.

    Tapi check!check! ,itu saja yg.tinggal.(malam dah larut),

    tak der rezki dia lah kali nie,

    He!he!.

    Jgn Mareee!

    BalasPadam