Isnin, 9 Januari 2012

ADAM TERUS-TERUSAN BERSIKAP KURANG AJAR

Adam Adli pelajar UPSI yang sepatut berada dalam kuliah pengajian bersama-sama rakan TESL yang lain tetapi mungkin telah digantung daripada UPSI menyebabkan beliau terus berlaku biadap.
08:30:  Adam Adli, yang terbabit dalam kontroversi menurunkan bendera Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak, telah mengambil mikrofon dan menggesa orang ramai untuk memusnahkan Umno.
Lagak macam anak hartawan

Sedarlah wahai Adam, kamu adalah satu-satunya anak harapan ibu bapa kamu di kampung tetapi kamu telah menderhakai dan musnahkan harapan mereka.

Bapa kamu sudah lah mental dan mengharapkan pencen ilat, duduk pun di rumah sewa yang buruk , kamu pula terus hanyut dan lupa diri dan bersikap biadap.

Eloklah kamu berambus sahaja.

4 ulasan:

 1. ANwar pasti dambakan juburmu wahai adam adli

  BalasPadam
 2. PENUNTUT BERMASALAH BIASA GITULAH...

  BalasPadam
 3. TERUSKANLAH WAHAI ADAM ADLI MEMBAKAR JAMBATAN KAMU KE AKHIRAT!

  MASALAH SEBENAR KAMU IALAH KAMU CUBA NAK JADI HERO TP KAMU TIDAKLAH BIJAK SGT SBB HERO YG BIJAK TAK PERNAH KENA TANGKAP!!!!

  BAIK TENGOK SIN CHAN DRP TENGOK MUKA BUDAK BERHINGUS NI!!!

  NAK JADI CIKGU, KONON! NNT KALAU ANAK MURID KO AMBIK GAMBAR KO, PIJAK2 SBB MARAHKAN KAMU ATAS APA SBB SEKALIPUN, KAMU TAK BOLEH MARAHKAN MRK. KAMU CONTOH TERBAIK UTK MURID2 KAMU JADI KURANG HAJAR!

  BalasPadam
 4. suruh si adam tu bercakap dalam bahasa Inggeris..aku nak dengar selepas sekian tahun ambil kursus TESL dah setakad mana pencapaiannya.. aku yakin si anuar yang buat video belasah si adam itu lebih baik dan bagus dalam berbahasa Inggeris ..

  BalasPadam