Isnin, 9 Januari 2012

Liwat selesai China doll menyusur kemudian apakah ia konspirasi Umno juga?

Ahli2 Umno/Parti Kompenan dan Rakyat Malaysia,Terlepasnya Anwar Ibrahim dari hukuman Mahkamah Tinggi memperlihatkan...
1-Segala fitnah dan pembohongan Ai selama ini bahawa kes Saiful v Ai adalah satu konspirasi Bn/Umno adalah satu bidaah dan semata2 propaganda dan tipu helah Ai dan Pkr selama ini.

2.-Tipu helah dan pembohongan Ai selama ini bahawa sektor kehakiman Malaysia tidak ada kewibawaan sebab telah dibeli olih kerajaan Bn juga kini terbukti tidak berasas dan semata agenda politik Ai utk menipu rakyat Malaysia dan masyarakat antarabangsa.

3- Kes Saiful vs Ai bukanlah kes Ai lawan Bn tapi ianya adalah kes kemasiatan akhlak atau kerapuhan moral Ai yg telah meliwat atau sodomi kakitangan beliau sendiri, dan Saiful menuntut keadilan utk dirinya yg termangsa dan teraniaya ! So what?

4- Rakyat Malaysia mesti tahu kekuatan Umno/Bn bukanlah bergantung kpd kes Saiful vs Ai tetapi keunggulan Bn adalah atas track recordnya memerintah Malaysia semenjak mencapai kemerdekaan serta mengtransformasi negara ini sapertimana yg dapat kita lihat skrg !

5- Dari fakta2 diatas, Pakatan Rakyat terpaksa menghadapi kenyataan dan realiti yg getir utk menghadapi pru 13 ini dimana pembohongan mereka tentang perkara2 yg telah disebutkan diatas disamping situasi komponen2 PR yg semakin tenggelam dgn perpecahan2 dalaman kerana dasar umum mereka yg tidak konsisten, bercanggah dan kelam kabut sepanjang masa.

6- Oleh itu jangan hiraukan soal AI dgn Saifulnya....kita teruskan sokongan padu, mantap dan unggul kpd DS Najib yg gigih dan komited secara total dlm usaha beliau mentransformasi negara dan mendaulatkan rakyat Malaysia ke persada internasional...!

7- Kalau hal DNA jadikan hal dlm kes ini, dlm video Dato T bolehkah beliau lepas dari kenyataan yg sebenarnya...?
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Tiada ulasan:

Catat Komen