Khamis, 11 Oktober 2012

Pas Bukit Gantang teruja dengan khemah milik to' kong

Dapat berbumbung khemah malam tu tetapi 13 Oktober akan dipenuhi dengan meja makan, daging babi golek dan take beer 

Terpukau seperti kelkatu yang teruja melihat cahaya lampu

Ngeh tak datang dan digantikan dengan pakar strategi Dap. Mat Sabu yang pro komunis dan Syiah. Ustaz Nordin Imam mulut longkang dari masjid Bukit Gantang merangkap YDP Pas Bukit Gantang yang berangan nak jadi wakil rakyat dun Changkat Jering. 

Kerja aku ada dua saja, dalam Pas iaitu Mahkamah dan Ceramah, habis ceramah pergi mahkamah, habis mahkamah pergi ceramah satu habuk pun tak jadi, dosa kering saja aku dapat. 

Kesian, otak dah kena putaq

Orang Pkr sekor pun tak ada dalam ceramah tersebut

Banghal yang kata Pas akan bela Melayu, sedangkan Nik Aziz melarang sebut Melayu
Capek Adun Dap Aulong, bila solat raya dia tunggu depan pintu masjid untuk hulur duit raya. Pakar ( akauntan)  ubah suai cukai pendapatan peniaga agar untung banyak tetapi bayar cukai sikit.
Nasharuddin Mat Isa mesti dipecat dari Pas, kalau tidak nahas aku, dia akan lawan aku balik. Nasharuddin tu agent Umno, kita kena tolak dia

Blogger pun jadi jurucakap
Ini lah masalahnya Pas mengutip cukai daripada rakyat. ( kerajaan berkebajikan ala Pas, Takbir)
Khemah ini adalah dipasang oleh to' kong cina untuk jamuan pada 13 Oktober 2012 Sabtu depan, meja akan penuh dengan air arak dan babi golek. [Take beer]

3 ulasan:

  1. Busuknya hati tuan hamba...saya boleh bayangkan betapa BUSUKnya hati tuan yang telah dibutakan mata, dipekakkan telinga dan dibisukan mulut untuk mendapat hidayah Allah.Bertaubatlah sebelum terlambat.

    BalasPadam