Jumaat, 10 Ogos 2012

Dr Zamry akan tiru apa saja Nizar buat?


DS Nizar menyantuni pelajar-pelajar tahfiz di Masjid Nurul Hidayah,Kuala Trong,Taiping.Pada lain masa Zambry akan tiru. Kerja Zambry meniru apa yang Nizar buat.
Budak-budak tahfiz tersenyum riang bersama DS Nizar.DS Nizar memberi duit raya dari Dewan Pemuda Bukit Gantang dan Pusat Khidmat Ahli Parlimen.
Trong- DS Nizar pada 8 Ogos lalu berbuka bersama pelajar-pelajar tahfiz dalam parlimen beliau dan anak-anak yatim.Sebanyak 26 pelajar tahfiz dan 15 orang anak yatim diberi duit raya.


Dalam tempoh pemerintahan PR di Perak banyak program yang dibuat. Contohnya dermasiswa, air percuma untuk penduduk miskin,hak milik tanah kepada setinggan dan mendekati golongan miskin.Semuanya diteruskan oleh kerajaan Zambry.Zambry Kadir menanti manefesto PR untuk tidak payah memerah otak untuk memberi perkhidmatan kepada penduduk Perak.Zambry akan tiru apa yang telah dan akan dibuat DS Nizar. SUMBER

MEMANG SAH NIZAR SEMAKIN MEROYAN. MENUDUH ZAMBRY TIRU APA SAJA DIA BUAT. OOI MANGKAK, SAPA DULU BERPOLITIK, SIAPA DULU JADI EXCO PERAK, SAPA PALING LAMA JADI MB? 

1 ulasan:

 1. BANTUALAH MASJID AL SOLEHIN YANG SEDANG TENAT
  SILA HULURKAN BANTUAN DARI SEGI MORAL DAN PERUNDANGAN.
  KISAH PENGHINAAN TERHADAP MASJID AL SOLEHIN DAN AHLI KHARIAHNYA DIKULAIJAYA
  www.karamsingwali.blogspot.com
  tolong share..bantu kami selamatkan al solehin..

  BalasPadam