Selasa, 1 Januari 2013

Himpunan depan Lynas

Kehadiran 100 buah kereta dari Markas Pas Kuala Lumpur ke hadapan kilang Lynas betul-betul menunjukkan kemunafikan pihak Dap, Pkr dan Pas.

Kalau kilang Lynas mengeluarkan radio aktif yang membahayakan diri manusia, mengapa mereka berani menghampiri pintu pagar Lynas?

Ini menunjukkan mereka hanya ingin menghancurkan dan menutup kilang Lynas kerana ia nya milik Melayu. Kalau lah kilang tersebut dimiliki oleh Robert Kouk atau YTL sudah tentu tidak akan ada bantahan ini.

Akhir kata, selepas beberapa jam berada di hadapan kilang, eloklah kesemua peserta demo bodoh ini membuat pemeriksaan kesihatan. Mana tahu kan entah-entah esok atau lusa mampus boleh lah saman kilang tersebut kerana mati mereka kerana radioaktif.

Kepada A Samad Said yang bodoh tongong pun kalau mampus boleh lah anak cucu karang sebuah puisi berjudul " Mampusnya Pak Samad Kerana Radioaktif Lynas"

Setuju?


2 ulasan:

  1. Tak habis2 lagi manusia kerasukan syaitan ini mengganggu Lynas, agak2 mereka dah tak siuamn kot, pelik2......

    BalasPadam
  2. Salam. Orang Tua bengong ini sepatutnya berada diMasjid bukan dikwsn Lynas. Apa yang dia buat adalah Menghina diri nya sendiri. Menghina Melayu. Menghina nasib anak Melayu yg bekerja diLynas. Udara di Lynas beracun ka?. Tidak. Ada radio aktif yg berkebihan diLynas ka.?. Tidak. Jd apakah orang Tua Nyanyok ini mahu? ?. Jadi barua Cina saja lah. Sedarlah diri wahai siNyanyok. Rumah kata pergi kubur kata mari.. Bak kata cina lai lai mali mali mati.

    BalasPadam