Sabtu, 9 Februari 2013

092/02/13- WONG TACK PENGECUT

Wong Tack menyembah dan tunduk 90 darjah mohon maaf kena takut di sumbat dalam penjara. Beliau berbuat demikian kelmarin dalam satu ceramah Dap di Kuantan .

Wong Tack yang sebelum ini bukan main samseng bila bercakap tentang Lynas.

Pada 6 Februari lalu Polis Kuantan mengeluarkan kenyataan untuk mengambil keterangan mengenai ugutan beliau untuk membakar kilang Lynas telah menyebabkan beliau tarik hand brake dan memohon maaf kepada rakyat Malaysia mengenai ugutan tersebut.

TAU PUN TAKUT!!!!!!

3 ulasan:

  1. Kahkahkahkah. Tak payahlah mintak maaf...bakar je laaaa lepas tu terjuh dalam api tu bakar diri sekali baru ada akal! Sembang lebat macam negara ni nenek moyang dia yg punya!

    BalasPadam
  2. Buat apa kita nk heran sngt kalau setakat cina mangkuk hayun nii..boleh kita ibaratkan seperti seekor anjing kurap yang sedang menyalak bukit..dia ingat dgn salakan dia tu yang bukit tu akan runtuh..dan dia lupa yang taraf dia tu hanya seekor anjing jalanan yang lupa diri dan cuba nak membaham tuannya pula..

    BalasPadam
  3. Pihak polis wajib teruskan tindakan mengmbil keterangan kerana ugutan ada undang2nya yg jelas. Klu tidak PDRM pula yg pengecut!

    BalasPadam