Jumaat, 27 September 2013

MAZA kaki tempelak orang

Bekas mufti Perlis memang terkenal dengan sindiran tajam yang menyebabkan khalayak boleh membenci belau, sebagai seorang bekas mufti, beliau haruslah bijak dalam berkomunikasi yang berkesan.

Tindakan memberi komen dan ulasan dalam sesuatu isu jelas menunjukkan beliau sangat cerdik dan terlalu bijak, tetapi sayang apa yang terkeluar dari mulut beliau tidak boleh dijadikan pedoman dan panduan tetapi lebih untuk dibakul sampahkan.

6 ulasan:

 1. Saya ingin tahu apa kah pembaharuan yang dr asri buat semasa jadi mufti perlis?

  BalasPadam
 2. MAZA tu minum kopi campur minyak ke? takkan tak reti beza satu makanan (masuk dalam badan)..satu lagi pasal tingkahlaku dan adab pemanduan..klu minyak free pun, jika takde adab dlm pemanduan, tetap eksiden gak..itu pun tak reti beza ke?

  BalasPadam
 3. Satu perbandingan yang dangkal dan jelaskan kebodohan pengucapnya...

  BalasPadam
 4. kiciwa biaq bertempat.. sampai bila nak makan subsidi..

  BalasPadam
 5. MACAI PAKATAN NI MEMANG BODO LA..KERAJAAN BUAT MCM TU ADA SEBAB LA..JGN LA BODO SGT..KERAJAAN BUAT PAPE JE,TRUS BANTAI TAK TENTU PASAL..CUBA TANYA & KAJI DULU KENAPA KERAJAAN BUAT MCM TU..NEGARA RUGI BYK SEBAB WARGA ASING ISI MYK KAT MALAYSIA..PASTU SELUDUP PLAK..SO,KERAJAAN NAIKKAN HARGA MYK..DUIT YG DPT TU KERAJAAN GUNAKAN UTK BANTU RAKYAT MALAYSIA..KERAJAAN NK KURANGKAN KOS INSURAN DAN HARGA KERETA..NK ELAKKAN HASIL NEGARA JATUH KAT TGN ORG ASING..TU PUN TAK BOLE PIKIR KE?BODOOOOOOO..

  BalasPadam
 6. Bukan semua yg ada gelaran dr. pandai. Termasuk mangkuk ayun sekoq ni.

  BalasPadam