Jumaat, 2 Mei 2014

Jom selesaikan masalah pariah sekoq ni!

Sudah banyak kali pariah ini menghina pemilihan negara. Dalam demo bershit tahun lalu, dia buat perkara yang sama. Kelmarin buat lagi.

Jom buat laporan polis. Biar seluruh negara ada 10 ribu report terhadap individu ini. Biar polis pergi angkut dia malam hari.

Perbuatan pariah ini sudah sampai tahap melampau. Kelmarin juga dalam demomtasi bantah GST terdapat segelintir kelompok cina yang membawa kanvas mencerca dan menghina Perdana Menteri dan isteri.

Apa kaitannya Datin Seri Rosmah dengan GST. Nampak sangat revolusi kanvas, menjadi elemen penting untuk menfitnah dan perkara penting untuk menumbangkan kerajaan.


2 ulasan:

  1. Salam Tuan Admin,
    Dulu blog 'ibm-akusayangumno.blogspot.com' ada didalam list blog ini. Tapi, kini dah hilang, kenapa ye? Mohon sekali lagi agar tuan pautkan blog saya di sini. Kitakan sepejuangan, blog pro kerajaan. Sekian. Terima kasih. Sekiranya rayuan saya ini diterima, jgn lupa blog nama blog saya : ibm-akusayangumno.blogspot.com, Terima kasih. Wasallam ~ IBM

    BalasPadam
  2. Kenapa nak buat beratus-ratus report? berbaris la NGO2 Melayu menjerit2 depan kamera tv nak cari milleage.. ajak je pariah nih pi makan roti canai pastu masukkan racun tikus...

    BalasPadam