Sabtu, 25 April 2020

PIHAK TERTENTU & RBA CUBA ALIHKAN ISU ROHINGYA DAN LUPAKAN ISU KAD PENGENALAN PALSU*Kelab Pendokong Penyatuan Ummah Malaysia ( KPPUM )*
Telah Membuat Satu Laporan Polis Berkaitan Hal Isu IC Palsu Ini Pada - 20 April 2020 Yang lalu Di IPD Kuala Muda Sg Petani Kedah.
*Timbalan Presiden KPPUM*-
 *Sdr Zamil Ibrahim*  Sendiri Yang Membuat Laporan Tersebut Dengan Maksud Mendesak Kerajaan Malaysia Menukar Segera IC Sekarang Ke IC Baru Dengan Pengawasan Yang Ketat Termasuk Melihat Sendiri Di Bahu Kiri & Kanan Pemegang IC Samaada Ada Atau Tidak Suntikan BCG Sewaktu Kanak Kanak., Serta Menemuduga Pemegang IC Dengan Beberapa Soalan Asas Tertentu. Ini Penting !

*ISU ROHINGYA CUBA DIMAINKAN* @ *DI FB DATO SERI NAJIB ( BOSSKU ) ADA HURAIANNYA*
Mereka2 Ini ( Kumpulan Rohingya ) Agak Mudah Untuk Pihak Berkuasa Jejaki Mereka Tambahan Pulak Pengerusi Mereka - Sdr Zahar Ahmad Abdul Ghani  Diketahui Berada Dimana Berbanding  Pendatang2 Asing Yang Miliki IC / Pasport Palsu Yang kita Tidak Ketahui Mereka Berada Di Mana Termasuk Difahamkan Mereka2 Ini Juga Berada Didalam Rumah2 Rakyat Malaysia Yang Sebangsa Dengan Mereka., Akan Dikatakan Saudara mereka Jika Pihak Berkuasa Terserempak Atau Membuat Pemeriksaan . 
*Ini Kerana , Mereka Beranggapan Mereka Telah Ada IC . Kita Katakan Palsu Namun IC Yang Ada Ditangan Mereka Adalah Tulen !!.*

*MENGEJUTKAN*-
" Saya Ingin Penjelasan Dari *Ketua Pengarah JPN - Datok Ruslin Jusoh* ",
Adakah Benar Sejak 2015 hingga Penghujung 2019 ( Mendadak Antara Ogos 2018 - Dis  2019 ) - 
Sebanyak *1, 319, 979* Kad Pengenalan Hilang Akibat Cuai Serta Hilang Akibat Jenayah...? Adakah Ini Kenyataan Yang Pernah Datok Buat Baru2 Ini ?
*INI AMAT MEMBIMBANGKAN NEGARA DAN RAKYAT MALAYSIA WAJIB MERASAKAN KEBIMBANGAN INI*....

*AYUH RAKYAT MALAYSIA*......
Sama Sama Kita  Membuat Laporan Polis Di Balai2 Polis Yang Berdekatan Dengan Anda.
Kalian Hanya Perlu Luahkan Apa Yang Perlu Dan Minta Pihak Balai Polis Tersebut Rujuk :

*Sg Petani Rpt/IPD Kuala Muda*,
*010266/20*

Kita Usaha Sedaya Upaya Kita  Sebagai Rakyat Malaysia Yang Cintakan Tanah Air Agar Dapat Menbendung Wabah IC Palsu Ini Terus Menular Di Bumi Malaysia Ini.
*KITA DESAK KERAJAAN TUKAR IC SEGERA*!!!

*Zamil Ibrahim*
*Timbalan Presoden KPPUM*
25 April 2020 / 2 Ramadhan
Stay At Home  , Sg Petani
Kedah.

*#KPPUM*
*#MUAFAKAT NASIONAL*
Siri Ke 4 / 25/20 KPPUM / Zamil
Klip Video 4 IC Palsu

2 ulasan:

 1. ROHINGYA bukan masaalah kita. Malaysia is not safe haven. letak mereka di pulau mcn kita org vietnam dulu baru UN bertindak

  BalasPadam
 2. Sayang sungguh kamu kat Rohingya ya.

  Apa kata kau ambil dua tiga pasang bangsa ni, bawak ke rumah kau.Belalah mereka, baru kau tahu masam manis nya.
  Orang kata, tak kenal mana nak Cinta. Jadi, elok korang kenali Rohingya ni dengan membawa mereka duduk di rumah kau.

  Untuk ini, jangan tuduhbaku kejam, tak berhati perut.Sila masuk blog 'The unspinners'. Takkan blogger umno takda sifat kemanusiaan nak memburukkan sesama Islam. Bacalah entry The unspinner hari ini kerana aku baru keluar dari blog itu. Huraiannya tentang Rohubgya ini sungguh padat, menusuk kalbu.

  BalasPadam